Saint Lucia

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Saint Lucia

Proprietate de vânzare în Saint Lucia

Santa Lucia este o insulă din estul Caraibelor, unde pe coasta de vest există două munți: Pitons. Coasta este locul unde se găsesc plajele vulcanice, siturile de scufundări de-a lungul recifelor de corali, stațiunile de lux și satele de pescuit. Capitala este Castries și este o oprire populară pentru croaziere.

Dacă intenționați să vă mutați și sunteți în căutarea unei proprietăți de vânzare în Saint Lucia, este important să aveți informații despre piața imobiliară din Sf. Lucia, care părea într-o stare mai bună anul trecut, dar se recuperează încă într-un ritm treptat de la criza economică globală cu aproape zece ani în urmă.

Prețurile de proprietate au scăzut de la 20% la 30% din 2009 până în 2014, ca urmare a crizei globale. Piața imobiliară a început să crească abia la sfârșitul anului 2014.

Proprietățile la prețuri medii vândute în Saint Lucia la prețul de 350.000 de dolari câștigă popularitate, în special în rândul cumpărătorilor străini din Canada și Statele Unite.

Există un mare optimism cu privire la viitorul pieței imobiliare, deși nu este în prezent la cele mai bune. Dar dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Saint Lucia este un moment bun pentru a profita de toate prețurile.

În ansamblu, piața imobiliară rămâne o piață favorabilă pentru cumpărătorul de proprietăți de vânzare în Saint Lucia. Marea majoritate a tranzacțiilor se referă la cumpărători de case de vacanță.

Zonele de nord și de sud ale Sf. Lucia au în prezent o mare varietate de locuințe noi și condominiums și proprietăți de vânzare în Saint Lucia.

Turismul este motorul care conduce imobilul din Sf. Lucia. Cu toate acestea, este încă o destinație foarte promițătoare, o piață mult mai mică decât alte țări din Caraibe, precum Barbados, St. Martin și Antigua

Majoritatea cumpărătorilor străini care doresc să vândă proprietăți în St. Lucia provin din Statele Unite, Canada și Regatul Unit.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 31043

DE VÂNZARE Hotel, Saint Lucia, West Indies, Castries, Soufrière

8,550,393.86RON
DE VÂNZARE
Hotel

48562.28 m²
Un hotel mic, unic, care vă va aminti de modul în Caraibe pentru a fi utilizat. Disponibil pentru US $ 1,860,000.00 Statut: De Vânzare Dimensiuni...
Cod. 17594

DE VÂNZARE Casă rustică, Saint Lucia, West Indies, Masscre, Anse La Raye

781,487.61RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

510.97 m²
Masscre este o zonă frumoasă, cu o mulţime de case de până la scară şi, dacă v-ar găsi cei mai mulţi medici şi avocaţi care părăsesc. Masscre este sit...
UNAVAILABLE
Cod. 2676

DE VÂNZARE +5 camere, Saint Lucia, West Indies, Castries, Morne Fortune

5,056,684.54RON
DE VÂNZARE
+5 camere

160 m²
frumoasă clădire multi-apartament de vanzare pe insula din Caraibe pitoresc Saint Lucia la Morne Fortune vedere Castries de capital. Cinci apartamente...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB